tränig :)

nu under helgen har jag, Julia, Eve och Jossan varigt på tränings läger hos Ann stigberg på Wiad. upptaterar meera när jag kommer hem :)


värdens bästa <3

Idag red jag på Almiro med bett för första gången sedan tandläkarbesöket. Det gick så där. Jag red med tungfelsbettet.


mot wiad

På söndag ska vi åka och träna för stigis igen :)


Almiro som föl <3

shoppat :)

I tisdags var jag också och shoppade på BW:s ridsport i mölnvik för dom hade utförsäljning. Jag köpte en jacka från equipage, ett tungfelsbett och ett pannband.

här är pannbandet

jackan fast den är helsvart



bettet

Prao!

Idag var sista dagen innan jag går på prao. Jag ska praoa hos Nicole i två veckor och sedan har vi påsklov. så det blir ett långt uppe håll i från skolan med mycket hästar.




träning på Wiad :)

I torsdags var jag och tränad ei Wiad fast jag red inte lektion. Vi var där för att hämta hem Gandalf och lämna Okidoki. Så då red julia lektion för stigis samtidigt som jag red om kring själv och fick lite komentarer då och då.


Tandläkare med Almiro

I tisdags var jag hos tandläkaren med Almiro. Han hade som blåmärken vid den yttersta kindtanden som upkomigt på grund av att när han lägger över tungan så trycker bettet där. Men det var inget allvarligt.


bild från i sommras :)

till wiad :)

Förlåt för dålig uppdatering men nu ska det bli ändring på det. ;)

I förra helgen var jag och tränade för stigis. Det givk hur bra som hälst. Vi tränade ökad trav och förvend galopp samt öppnor och skenkelvikningar.

och samma helg var Julia och Eve och tävlade i mariefred. Julia fick ca 62% och Eve fik ca 67%. Evelina blev totalt 4 på heladagen men i hennes klass var det bara tre med så enbart en plaserad så det var lite synd. Men båda var supernöjda. :)



Och sedan var jag på program ridning i siggesta och red då lagtävlansprogramet- Då fick jag 60,28% efter att han lagt tungan över bettet och dragit i galoppen. Men jag är ändå nöjd med tanke på dom missar som jag fick.


RSS 2.0