träning för Anne Stigberg :)

I lördags åkte jag, Julia och Josse och tränade på Wiad för en tränare som heter Anne Stigberg. Jag red skenkelvikningar, övergångar och vi jobbade mycket i galopp. Almiro var super duktig. jag fick i hem läxa att kunna sitta ner bättre i Trav och Galopp och att hålla händerna lägre och med tummen upp. Jag skulle även träna på att få fram honom mer för skänken och hon tyckte att jag skulle galoppera tidigt när jag red för att efter första galoppen så travar Almiro på bättre och får mera tryck i steget.

Julia red på Gandalf och hon var också super nöjd. Josse red på King of Lord och var också super nöjd.
Alla fick i hem läxa att trycka ner rumpan i sadeln.

Sammanfattnings vis var alla super nöjda och glada när vi åkte där ifrån. Dock Följde inte Paulina med och red men kanske till nästa gång.


Ridning på volten :)

Idag red jag Almiro på volten. Han gick super. Det var lite svårt att göra övningar efter som det är ganska så mycke snö men han var duktig ändå. Så jag tränade ställning, böjning och tempoväxlinga. Han var super fin.



Träning i Siggesta :)

Igår red jag i Siggesta på kvällen. det gick jätte bra vi tränade på öppnor, slutor, enklabyten och förvänd galopp.
Han var super duktig på allting. Men han måste stärka sig i galoppen för att orka göra den förvända galoppen bra. Nu blir han lite stressad och stark. :)


Träning i Siggesta :)

Nu ska jag snart åka och träna i Siggesta. uppdaterar mer sen.






Uteritt :)

Idag red jag ut med min stora syster Julia. vi red en runda medan solen lös det var super mysigt. Jag testade att rida Almiro på ett rakt metall bett. Det gick si så där men jag är nöjd.

Idag red jag ut med min

bilder i från dagens träning :)


Träning i Siggesta :)

Idag har jag varigt och tränat i Siggesta. Jag red för min tränare Nicole Magaliff. Först värmde vi upp med att trava och skritta på åttvolter. Sedan gjorde vi skritt och trav övergångar. sedan tog jag en galopp åt båda hållen. Jag galopperade först på en stor volt som jag sedan varierade storlek på. sedan gjorde jag serpentinbågar i galopp med avsaktning till trav på medellinjen. Sen gjorede vi öppna och sluta delen i från LA:P1. Han var super duktig på det. Vi gjorde även enkla byten, ryggningar och bakdelsvändning. Almiro hade bra tackt och form och blev mjuk och fin så jag är super nöjd. :)

laddar upp lite bilder från träningen senare. :)



träning :)

Imorgon bitta ska jag och min storasyster åka till ridhus och träna. Vi ska rida lektion för våran tränare Nicole Magaliff. Sen på kvällen ska jag gå på USEKS årsmöte. På söndag blir det träning i ridhuset sedan hem och titta på Solsidan.

på allsvenska finalen Div 2 :)


lite söta bilder på Almiro :)


om Almiro :)

Almiro är en C-ponny som är född 1995. Han har startat till och med LA:1 och alltid på goda resultat. Nu i år ska han vara med i Div 1 i allsvenskan. laget vi rider i komm tvåa i Div 3 och vann Div 2 så vi får hoppas att det går lika bra i Div 1.

vårat lag när vi vann Div 2 år 2010


om oss :)

den här bloggen handlar om mig, Frida och min C-ponny Almiro. jag kommer att lägga ut bilder på honom, skriva om träningar och tävlingar samt lite som händer utanför stallet och hästarna också. :)


detta är min ponny Almiro på skol-DM i Siggesta 2010 :)

min fina och söta ponny Almiro på skol-DM 2010 :)

RSS 2.0