Den eviga tvåan

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen hehe ^^. Men i måndags var det i alla fall skol-DM på täby. Jag red då en LA:1a ppå ca 70 %. Jag var supernöjd med ritten och slutade på en andraplats tre poäng så det var lite surt i och med att det var mitt sista år som jag kunde vara med. Jag i klassen där man tävlar årskurs 8-9.

Och nu på lördag så bär det av till Stora Wäsby och andra omg i elit. Super taggad ;D. Ska försöka att komma ihåg att uppdatera med resultat på söndag. :) Jag kommer att rida LA:P1 bara i och med att jag tycker det är bättre att fokusera på en klass och göra allt man kan.

På söndag så ska jäg även åka in till stan och träffa en ut av min kompisar. Hon heter Josefin och vi har inte träffats på jätte lång tid så nu är det dax.

HA DET BÄST / FRIDA :D


Tävlingar

Nu har föesta omg i elit gått och det gick helt okej. I första klassen höll Almiro på med sin tunga och då ficj fi 62,857% det vra en LA:lagtävlan. I lagklassen så gick det bättre där fick jag 59% och var nöjd med ritten hade dock ett av brott i en av dem förvända bågarna. Det var en LA:P1. Laget kom näst sist men vi är bara grymt glada över att få vara med :)

Nästa helg ska jag tävla igen då ska jag rida en L:P1 och en FEIs inledande. Jag hoppas att det kommer att gå bra.

I mitten på oktober så ska Julia ner till skåne och tävla i Lillhagen (vid falstebo). Hon ska rida ungponny SM på honom. då för att Almiro inte ska stå i och med att det är Elit omg tre helgen efter så får han följa med och rida Elit omg 3 i son syd. Det ska bli jätte roligt. då kommer jag att rida två LA:P1 or samt antigen en LA:1 eller en FEIs inledande.

Som några av er säkert redan vet så fylde jag år i söndags (4/9). Då fick jag en almenacka, en parfym ( escaada taj sunest och en macdator :)

Jag har även beställt en plastrong fårn equidesign samt ett hår nät och pärlsnodd. Jag lägger upp bilder på dem snart :)

Här kommer några bilder i från ELIT omg 1 :)



fika ;)



framridnig :)



ridhus och utebana



framridnig



josé



snyggignen <3



i ridhuset <3


RSS 2.0